Vacature verkoopmedeweker

Vacature Verkoopmedewerker Jan Pas

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker. Heb jij een passie voor fashion en geef jij klanten graag een unieke winkelbeleving? Dan zoeken wij naar jou. Bij Schoenenhuis Jan Pas staan gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze klanten waarderen dit ook. Je leeft je als verkoper bij Jan Pas in in de wensen van de klant, want daar draait het om.

Schoenenhuis Jan Pas Den Ham is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat al jaren garant staat voor kwaliteit en deskundigheid. Met meer dan 100 merken bieden wij een ruim assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je opent samen met je collega’s de winkel en start rustig op. Je kijkt of er webbestellingen zijn binnengekomen en pakt deze in. In het magazijn ga je bezig met het uitpakken van dozen en het prijzen van schoenen. Je hoort de bel in het magazijn gaan, er komen klanten de winkel binnen. Het is een moeder met haar zoon.  Jij helpt de jongen met het opmeten van zijn voeten en samen ga je kijken naar wat hij zoekt. Je trekt de jongen de schoenen aan en geeft advies. De jongen heeft samen met zijn moeder een nieuw paar schoenen uitgezocht. Terwijl jij met zijn moeder de schoenen afrekent, mag de jongen een cadeautje uit de schatkist zoeken.

Jan pas logo verkoopmedewerker

Wil je meer te weten komen over wat deze vacature inhoud? Lees hier

Schoenenhuis Jan Pas 60 jaar

Schoenenhuis Jan Pas 60 jaar!

Schoenenhuis Jan Pas in een schoenenwinkel in Den Ham. Hieronder lees het hele verhaal over ons.

Al 60 jaar vaart ons Twentse familiebedrijf zijn eigen koers: met kennis van zaken, hoge kwaliteitseisen, unieke service en een persoonlijke aanpak spelen wij niet alleen succesvol in op de wensen van onze klanten, maar ook op de eisen van deze tijd. Wilt u in onze winkels in alle rust diverse modieuze modellen passen? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag.

Of winkelt u liever snel en gemakkelijk online? Onze webshop is 24 uur voor u geopend en het assortiment is enorm: van zakelijk-representatief tot hip en trendy, van stoere kinderschoen tot stijlvolle accessoires. In de selectie van onze merken vindt u onze eigen persoonlijke stijl terug: kwaliteit en duurzaamheid, met een scherp oog voor mode, comfort en bijzondere details. En deze persoonlijke stijl ervaart u ook in ons bijzondere service-aanbod, onze persoonlijke betrokkenheid en het enthousiasme van onze medewerkers!

Wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de video hieronder en beleef deze unieke ervaring samen met ons.

Schoenenhuis Jan Pas 60 jaar.

Voetencentrum Wender

Podotherapie in Den Ham

Sinds september jl. maakt podotherapeut Marloes van Voetencentrum Wender gebruik van een behandelruimte in onze winkel. Marloes is eens in de twee weken op vrijdag aanwezig, op afspraak. Ook 2 keer in de maand is er een vrij inloopspreekuur. Houd onze site in de gaten over de exacte data.
Afspraken dienen rechtstreeks via Voetencentrum Wender gemaakt te worden. Voor meer info: www.podotherapeuten.nl

Wat is podotherapie?

Het beroep Podotherapie is een 4-jarige HBO-opleiding en richt zich geheel op het functioneren van de voeten en het verhelpen van klachten die gerelateerd zijn aan een afwijkende voetstand. Denk hierbij naast voetklachten ook aan knie-, heup- of rugklachten. De podotherapeut behandelt een brede patiëntengroep, variërend van kinderen tot diabetes- en reumapatiënten, van sporters tot ouderen.

Het klachtenbeeld waarmee patiënten op consult bij de podotherapeut komen varieert dan ook enorm. Veel geziene klachten zijn hielklachten, voorvoetklachten, overbelastingsklachten aan pezen en spieren, overmatige eelt- en/of likdoornvorming en ingegroeide nagels. Ook scheenbeenklachten, knieklachten en lage rugklachten komen veel voor op het spreekuur van de podotherapeut. Innovatie staat voorop bij Voetencentrum Wender

Selecteer een Afleverpunt

Add to cart