Beter Horen

Den Ham gaat Beter Horen!

De hooroplossingen van Beter Horen

Een goed gehoor is belangrijk om te kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Ieder oor is uniek en daarom kijken onze deskundige audiciens graag samen met u naar de beste oplossing voor uw gehoorverlies. Samen kiezen we een gehoorapparaat dat past bij uw levensstijl. Maatwerk noemen we dat bij Beter Horen. Ook voor gehoorbescherming en andere hoor- en TV oplossingen kunt u bij ons terecht om blijvend te kunnen genieten van een gezond gehoor.

Elk oneven weeknummer is er een gediplomeerde, StAr geregistreerde, audicien aanwezig bij Jan Pas. Maakt u vooraf een afspraak s.v.p. Dit kan door te bellen naar onze winkel.

vandenBosch Oogmode

vandenBosch optiek in Den Ham.
Sinds september jl. maakt vandenBosch optiek gebruik van een behandelruimte in onze winkel. vandenBosch Optiek is eens in de twee weken op donderdagmiddag aanwezig. Voor de exacte data en tijden en het maken van afspraken kunt u contact opnemen met 06 – 40763692.

vandenBosch optiek in Den Ham

De naam van den Bosch kan voor een Hammenaar of iemand uit de regio bekend in de oren klinken. Ons verleden ligt uiteindelijk in Den Ham.

In de jaren 60 en 70 en begin 80 was er een winkel van van den Bosch gevestigd aan de Brink. In de jaren erna is er een nieuwe winkel gevestigd in Nieuwleusen. Deze zomer heeft vandenBosch ook een vestiging geopend in Ommen. Dit is voor vele mensen uit Den Ham en omstreken goed bereikbaar. Echter om onze service voor deze regio uit te breiden hebben wij de kans gekregen om bij Schoenenhuis Jan Pas een ruimte te gebruiken. Bij vandenBosch optiek is persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zeer belangrijk. Wij willen anders zijn in de massa van het huidige brillenaanbod. Onderscheidend in product en kwaliteit. Niet iedereen met het zelfde montuur maar vernieuwend en individueel. Onze kwaliteitsglazen zijn dan ook van het merk Zeiss.

Wij kunnen uw ogen meten en kunnen uw huidige bril een servicebeurt geven en uiteraard hebben wij een uitgebreide collectie monturen bij ons. Dus wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar 1 van onze winkels te komen dan kunt u op donderdagmiddag bij Schoenenhuis Jan Pas terecht voor uw bril!

Voetencentrum Wender

Podotherapie in Den Ham

Sinds september jl. maakt podotherapeut Manon Vossebeld van Voetencentrum Wender gebruik van een behandelruimte in onze winkel. Manon is eens in de twee weken op vrijdag aanwezig, op afspraak. Ook 2 keer in de maand is er een vrij inloopspreekuur. Houd onze site in de gaten over de exacte data.
Afspraken dienen rechtstreeks via Voetencentrum Wender gemaakt te worden. Voor meer info: www.podotherapeuten.nl

Wat is podotherapie?

Het beroep Podotherapie is een 4-jarige HBO-opleiding en richt zich geheel op het functioneren van de voeten en het verhelpen van klachten die gerelateerd zijn aan een afwijkende voetstand. Denk hierbij naast voetklachten ook aan knie-, heup- of rugklachten. De podotherapeut behandelt een brede patiëntengroep, variërend van kinderen tot diabetes- en reumapatiënten, van sporters tot ouderen.

Het klachtenbeeld waarmee patiënten op consult bij de podotherapeut komen varieert dan ook enorm. Veel geziene klachten zijn hielklachten, voorvoetklachten, overbelastingsklachten aan pezen en spieren, overmatige eelt- en/of likdoornvorming en ingegroeide nagels. Ook scheenbeenklachten, knieklachten en lage rugklachten komen veel voor op het spreekuur van de podotherapeut. Innovatie staat voorop bij Voetencentrum Wender

Add to cart