Schoenenhuis Jan Pas in een schoenenwinkel in Den Ham. Hieronder lees het hele verhaal over ons.

Al 60 jaar vaart ons Twentse familiebedrijf zijn eigen koers: met kennis van zaken, hoge kwaliteitseisen, unieke service en een persoonlijke aanpak spelen wij niet alleen succesvol in op de wensen van onze klanten, maar ook op de eisen van deze tijd. Wilt u in onze winkels in alle rust diverse modieuze modellen passen? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag.

Of winkelt u liever snel en gemakkelijk online? Onze webshop is 24 uur voor u geopend en het assortiment is enorm: van zakelijk-representatief tot hip en trendy, van stoere kinderschoen tot stijlvolle accessoires. In de selectie van onze merken vindt u onze eigen persoonlijke stijl terug: kwaliteit en duurzaamheid, met een scherp oog voor mode, comfort en bijzondere details. En deze persoonlijke stijl ervaart u ook in ons bijzondere service-aanbod, onze persoonlijke betrokkenheid en het enthousiasme van onze medewerkers!

Wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.

Over ons - Schoenenhuis Jan Pas

KENNIS VAN KINDERVOETEN

Kinder schoenen adviesKinderschoenen, zowel voor jongens als meisjes, moeten mooi, stoer en origineel zijn – maar ook goed passen. Daarom worden kindervoeten in onze winkel vakkundig met computergestuurde meetapparatuur opgemeten. Wij hebben kennis van kindervoeten. Elk seizoen stellen wij weer een collectie samen uit de mooiste merken op het gebied van kinderschoenen, die voldoen aan onze eisen van pasvorm en uitstraling. Smalle of juist brede voetjes – voor iedere kindervoet is er ruime keuze in ons assortiment.

Bij eventuele afwijkingen in de stand van de voeten of het loopgedrag kunt u bij ons – geheel vrijblijvend – een blauwdruk laten maken. Aan de hand van deze blauwdruk kunnen wij u adviseren en eventueel een extra steun aanbrengen in de schoen. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleide medewerkers met kennis van kindervoeten.

SCHOENREPARATIE


Bij ons kunt u ook uw schoenen laten repareren. Dit doen wij niet zelf maar gaat via schoenmakerij Flink. 

Schoenmakerij Flink is sinds een jaar en een dag een schoenmaker met een vertrouwde naam in Almelo en omstreken wanneer het gaat om het repareren van uw schoenen. Of het nu gaat om nieuwe hakken, nieuwe zolen of een compleet nieuw onderwerp van uw schoenen, Flink kan nagenoeg elke schoen repareren. 


Daarnaast kunt u bij onze schoenmaker terecht voor allerlei andere services en producten voor uw schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan reparatie van outdoor en wandelschoenen, paard rijlaarzen enz.


SPAAR VOOR KORTING MET DE KLANTENKAART

Jan pas Logo

Trouwe klanten hebben voordeel bij Schoenenhuis Jan Pas: Spaar voor korting met de klantenkaart.

Bij iedere aankoop van een niet-afgeprijsd artikel in de winkel in Den Ham ontvangt u een bonus van het aankoopbedrag op uw pas. Ieder half jaar, in maart en september, wordt uw totale spaartegoed berekend.
Wanneer u minimaal € 10,00 hebt gespaard, sturen wij u dit tegoed op in de vorm van een persoonlijke waardecheque. Deze waardecheque kunt u besteden bij uw volgende aankoop in de winkel. Heeft u vragen over spaar voor korting met de klantenkaart? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op!

Helaas is online punten sparen vooralsnog niet mogelijk.

Adreswijziging

Heeft u een klantenkaart en bent u verhuisd? Wij willen ons klantenbestand graag zo actueel mogelijk houden en zouden het daarom zeer op prijs stellen als u ons via denham@janpas.nl uw nieuwe adres doorgeeft. Vermeld zowel het oude als ook het nieuwe adres dan weten wij dat wij de juiste gegevens aanpassen.

Selecteer een Afleverpunt

Add to cart