Vacature Verkoopmedewerker Jan Pas

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker. Heb jij een passie voor fashion en geef jij klanten graag een unieke winkelbeleving? Dan zoeken wij naar jou. Bij Schoenenhuis Jan Pas staan gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze klanten waarderen dit ook. Je leeft je als verkoper bij Jan Pas in in de wensen van de klant, want daar draait het om.

Schoenenhuis Jan Pas Den Ham is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat al jaren garant staat voor kwaliteit en deskundigheid. Met meer dan 100 merken bieden wij een ruim assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je opent samen met je collega’s de winkel en start rustig op. Je kijkt of er webbestellingen zijn binnengekomen en pakt deze in. In het magazijn ga je bezig met het uitpakken van dozen en het prijzen van schoenen. Je hoort de bel in het magazijn gaan, er komen klanten de winkel binnen. Het is een moeder met haar zoon.  Jij helpt de jongen met het opmeten van zijn voeten en samen ga je kijken naar wat hij zoekt. Je trekt de jongen de schoenen aan en geeft advies. De jongen heeft samen met zijn moeder een nieuw paar schoenen uitgezocht. Terwijl jij met zijn moeder de schoenen afrekent, mag de jongen een cadeautje uit de schatkist zoeken.

Jan pas logo verkoopmedewerker

Wil je meer te weten komen over wat deze vacature inhoud? Lees hier

Selecteer een Afleverpunt

Add to cart