De onderstaande disclaimer is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Schoenenhuis Jan Pas Den Ham aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Schoenenhuis Jan Pas Den Ham is niet verantwoordelijk voor de content van de aan deze webwinkel gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij Schoenenhuis Jan Pas Den Ham. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Schoenenhuis Jan Pas Den Ham.

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze producten? Neem dan contact met ons op! Wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.

Selecteer een Afleverpunt

Add to cart