Zere voeten? U bent aan het juiste adres

Voetencentrum Wender werkt al jaren samen met Schoenen huis Jan Pas om u te helpen op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten vormen de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Bij onze podotherapeut bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. We bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Wanneer bezoekt u de podotherapeut?

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten in de podotherapiepraktijk. Herkent u een van deze klachtenbeelden? Dan is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Pijn in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut.

· Afwijkende stand van de voeten
· Afwijkende stand van de tenen
· Eelt, likdoorns en voetwratten
· Vermoeide voeten of benen
· Rug-, knie- of heupklachten
· Diabetespatiënt, reumapatiënt, sporter of kind met voetproblemen

Den Ham

In de winkel in Den Ham is er één keer in de twee weken op vrijdagochtend een podotherapeut aanwezig in de vaste behandelruimte in onze winkel, dit zal tussen 09:30 en 12:30 uur zijn. Op deze vrijdagen is er een vrij inloopspreekuur (op afspraak) van 11:00 tot 12:30 uur. Hier kunt u vrijblijvend uw vragen stellen en eventueel een vervolgafspraak plannen. Voor afspraken kunt u bellen naar: 0546-671267 of kom langs in onze winkel.

Contact

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 088 – 454 77 00 of te mailen naar info@podotherapeut.nl. Wij staan op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur voor u klaar.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Voetencentrum Wender.

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee, deze heeft u niet nodig. Alle podotherapeuten van Voetencentrum Wender hebben een training ondergaan waardoor een verwijzing niet meer noodzakelijk is. Middels deze training, gegeven door de landelijke beroepsvereniging de NVvP, zijn onze podotherapeuten officieel gecertificeerd voor Direct Toegankelijkheid Podotherapie (DTP). Dit betekent dat u rechtstreeks – zonder verwijzing – terecht kunt bij één van onze podotherapeuten. Heeft u toch een verwijzing ontvangen van uw arts of behandelaar? Neem deze dan mee naar het eerste consult met uw podotherapeut.

Wat is podotherapie?

Het beroep Podotherapie is een 4-jarige HBO-opleiding en richt zich geheel op het functioneren van de voeten en het verhelpen van klachten die gerelateerd zijn aan een afwijkende voetstand. Denk hierbij naast voetklachten ook aan knie-, heup- of rugklachten. De podotherapeut behandelt een brede patiëntengroep, variërend van kinderen tot diabetes- en reumapatiënten, van sporters tot ouderen.

Het klachtenbeeld waarmee patiënten op consult bij de podotherapeut komen varieert dan ook enorm. Veel geziene klachten zijn hielklachten, voorvoetklachten, overbelastingsklachten aan pezen en spieren, overmatige eelt- en/of likdoornvorming en ingegroeide nagels. Ook scheenbeenklachten, knieklachten en lage rugklachten komen veel voor op het spreekuur van de podotherapeut. Innovatie staat voorop bij Voetencentrum Wender.

Selecteer een Afleverpunt

Add to cart