vandenBosch optiek in Den Ham.
Sinds september jl. maakt vandenBosch optiek gebruik van een behandelruimte in onze winkel. vandenBosch Optiek is eens in de twee weken op donderdagmiddag aanwezig. Voor de exacte data en tijden en het maken van afspraken kunt u contact opnemen met 06 – 40763692.

vandenBosch optiek in Den Ham

De naam van den Bosch kan voor een Hammenaar of iemand uit de regio bekend in de oren klinken. Ons verleden ligt uiteindelijk in Den Ham.

In de jaren 60 en 70 en begin 80 was er een winkel van van den Bosch gevestigd aan de Brink. In de jaren erna is er een nieuwe winkel gevestigd in Nieuwleusen. Deze zomer heeft vandenBosch ook een vestiging geopend in Ommen. Dit is voor vele mensen uit Den Ham en omstreken goed bereikbaar. Echter om onze service voor deze regio uit te breiden hebben wij de kans gekregen om bij Schoenenhuis Jan Pas een ruimte te gebruiken. Bij vandenBosch optiek is persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zeer belangrijk. Wij willen anders zijn in de massa van het huidige brillenaanbod. Onderscheidend in product en kwaliteit. Niet iedereen met het zelfde montuur maar vernieuwend en individueel. Onze kwaliteitsglazen zijn dan ook van het merk Zeiss.

Wij kunnen uw ogen meten en kunnen uw huidige bril een servicebeurt geven en uiteraard hebben wij een uitgebreide collectie monturen bij ons. Dus wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar 1 van onze winkels te komen dan kunt u op donderdagmiddag bij Schoenenhuis Jan Pas terecht voor uw bril!

Add to cart