Merk- en kwaliteitsschoenen verdienen hoogwaardige reparaties. Daarom werken wij met een eigen schoenmaker die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet: Schoenmakerij Wolters.  Deze schoenmaker is aangesloten bij ‘Stichting Schoenmakers Gilde’ en ‘Nederlandse Schoenmakers Vereniging’. Met Leon Wolters hebben wij een specialist in huis die uw merkschoenen zeer vakkundig en vlot repareert.
Schoenen die naar onze winkel worden gebracht kunnen doorgaans na twee dagen weer worden opgehaald. Online-klanten, die gebruik willen maken van de reparatieservice, kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze schoenmakerij.
 
Leon Wolters van Schoenmakerij Wolters verzorgt voor de winkel in Den Ham de reparaties. 
 
Lisette Wolters is op de woensdagmiddag en Leon Wolters is op de vrijdagmiddag aanwezig in de winkel om reparaties te verrichten. In veel gevallen is het klaar terwijl u wacht. De gehele week kunt u schoenen in de winkel langs brengen. Deze zijn doorgaans met 2 werkdagen klaar.

Schoenmakerij Wolters

Schoenmakerij Wolters is sinds jaar en dag een schoenmaker met een vertrouwde naam in Nijverdal en omstreken wanneer het gaat om het repareren van uw schoenen, laarzen of sandalen.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenreparatie. Of het nu gaat om nieuwe hakken, nieuwe zolen of een compleet nieuw onderwerk voor uw schoenen, wij kunnen nagenoeg elke schoen repareren.

Daarnaast kunt u bij onze schoenmaker terecht voor allerlei andere services en producten voor uw schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan reparatie van outdoor- en wandelschoenen, paard rijlaarzen, schoenzool repareren enz.

Add to cart