Merk- en kwaliteitsschoenen verdienen hoogwaardige reparaties. Daarom werken wij met een eigen schoenmaker die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet: Schoenmakerij Flink.  Deze schoenmaker is aangesloten bij ‘Stichting Schoenmakers Gilde’ en ‘Nederlandse Schoenmakers Vereniging’. Met Johan Remmerts hebben wij een specialist in huis die uw merkschoenen zeer vakkundig en vlot repareert.
Schoenen die naar onze winkel worden gebracht kunnen doorgaans na twee dagen weer worden opgehaald. Online-klanten, die gebruik willen maken van de reparatieservice, kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze schoenmakerij.
 
Johan Remmerts van Schoenmakerij Flink verzorgt voor de winkel in Den Ham de reparaties. Deze gedreven schoenmaker mocht zich in 2013 de beste schoenmaker ter wereld (!) noemen!
 
Emma is op woensdagmiddag en vrijdagmiddag aanwezig in de winkel om reparaties te verrichten. In veel gevallen is het klaar terwijl u wacht. De gehele week kunt u schoenen in de winkel langs brengen. Deze zijn doorgaans met 2 werkdagen klaar.

Schoenmakerij Flink

Schoenmakerij Flink is sinds jaar en dag een schoenmaker met een vertrouwde naam in Almelo en omstreken wanneer het gaat om het repareren van uw schoenen, laarzen of sandalen.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenreparatie. Of het nu gaat om nieuwe hakken, nieuwe zolen of een compleet nieuw onderwerk voor uw schoenen, wij kunnen nagenoeg elke schoen repareren.

Daarnaast kunt u bij onze schoenmaker terecht voor allerlei andere services en producten voor uw schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan reparatie van outdoor- en wandelschoenen, paardrijlaarzen, inlegzolen, schoenzool repareren enz.

Add to cart