Kinderschoenen, zowel voor jongens als meisjes, moeten mooi, stoer en origineel zijn – maar ook goed passen. Daarom worden kindervoeten in onze winkel vakkundig met computergestuurde meetapparatuur opgemeten. Wij hebben kennis van kindervoeten. Elk seizoen stellen wij weer een collectie samen uit de mooiste merken op het gebied van kinderschoenen, die voldoen aan onze eisen van pasvorm en uitstraling. Smalle of juist brede voetjes – voor iedere kindervoet is er ruime keuze in ons assortiment.

 

Bij eventuele afwijkingen in de stand van de voeten of het loopgedrag kunt u bij ons – geheel vrijblijvend – een blauwdruk laten maken. Aan de hand van deze blauwdruk kunnen wij u adviseren en eventueel een extra steun aanbrengen in de schoen. Hiervoor hebben wij speciaal opgeleide medewerkers met kennis van kindervoeten.

 

Bekijk onze kindercollectie via

Jongens – Schoenenhuis Jan Pas

Meisjes – Schoenenhuis Jan Pas

        Kennis van kindervoeten - Red Rag      Kennis van kindervoeten - develab            Kennis van kindervoeten - Hip Shoe Style                  kennis van kindervoeten - Twins & Trackstyle        Kennis van kindervoeten - kswiss   

Selecteer een Afleverpunt

Add to cart